Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτοκτονία» της Γιουβέντους στο Φρίουλι (2-2)

«Αυτοκτονία» της Γιουβέντους στο Φρίουλι (2-2)

Παρότι βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ, η Γιουβέντους… κατάφερε να χάσει το προβάδισμα της, με την Ουντινέζε να επιστρέφει και να «τσιμπάει» έναν βαθμό (2-2) στην πρεμιέρα της Serie A.

Γκέλα με το καλημέρα για τη Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Παρότι βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ και έδειχνε να καθαρίζει την υπόθεση, η Γιουβέντους… κατάφερε να σπαταλήσει το προβάδισμα της με την Ουντινέζε να επιστρέφει και να «τσιμπάει» έναν βαθμό (2-2) στην πρεμιέρα της Serie A, βάζοντας από νωρίς στα… βαθιά τους «μπιανκονέρι».

Ο Ρονάλντο σκόραρε στο 90′, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με την χρήση του VAR κι έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Ουντινέζε και να γράψει το 1-0 υπέρ της ομάδας του Αλέγκρι.

Με ένα εκπληκτικό «τσίμπημα» ο επιθετικός της Γηραιάς κυρίας έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0. 20 λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τη Γιούβε, με τον Κουαδράδο να γράφει στο 23ο λεπτό το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι στο ματς. Στο 51ο λεπτό η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι και ο Περέιρα το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2. Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι και τελικά το πλήρωσε στα τελευταία λεπτά, μετά από ένα τραγικό λάθος του Σέζνι.

Ο Πολωνός έκανε ντρίμπλες, έχασε εν τέλει την μπάλα και ο Ντεουλοφέου έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για το τελικό 2-2.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Νάουτινκ, Μπεκιάο, Σαμίρ (90+3’ Ζεέχελααρ), Μολίνα, Ουντότζι (57’ Λάρσεν), Περέιρα, Αρσλάν (80’ Γιάγιαλο), Πουσέτο (80’ Οκάκα), Γουάλας, Μακεντζό (Ντεουλοφέου).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Σάντρο, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο (74’ Κιέζα), Μπεντανκούρ (90’ Λοκατέλι), Ράμσεϊ (59’ Κιελίνι), Μοράτα (60’ Ρονάλντο), Μπερναρντέσκι (60’ Κουλουσέβσκι), Ντιμπάλα.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024