Η 9χρονη Αμάλ διασχίζει την Ευρώπη προκειμένου να αναδείξει το μέγεθος της προσφυγικής κρίσης
Η μικρή Αμάλ ξεκίνησε το ταξίδι της από τη Συρία, διέσχισε την Τουρκία, βρέθηκε στη Χίο, διασχίζει την Ελλάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στη Βρετανία
Μια κούκλα, η εννιάχρονη Αμάλ, διασχίζει τα σύνορα της Ευρώπης σε ένα κάλεσμα αφύπνισης σχετικά με την προσφυγική κρίση.
Η μικρή Αμάλ ξεκίνησε το ταξίδι της από τη Συρία, διέσχισε την Τουρκία, βρέθηκε στη Χίο, διασχίζει την Ελλάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στη Βρετανία.
Το Walk είναι ένα φεστιβάλ τέχνης που διασχίζει οκτώ χώρες.
Αυτό το διεθνές project συσπειρώνει καλλιτέχνες απ’ όλη την Ευρώπη, που δημιουργούν μια βραδιά υποδοχής της εννιάχρονης Αμάλ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.