Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος -  Ομολόγησε ο 34χρονος για τη στυγερή δολοφονία του 41χρονου - Τον σκότωσε με ένα τούβλο

Βόλος – Ομολόγησε ο 34χρονος για τη στυγερή δολοφονία του 41χρονου – Τον σκότωσε με ένα τούβλο

Ο δολοφόνος, ηλικίας 34 ετών, ισχυρίζεται ότι το θύμα κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι από το τσαντάκι του και το εξέλαβε ως απειλή. Αρπαξε τότε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον μαχαίρωσε στο λαιμό, ενώ τον χτύπησε στο κεφάλι και με ένα τούβλο.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για το άγριο φονικό που διαπράχτηκε χθες στον Βόλο με θύμα έναν 41χρονο επιχειρηματία.

Ο δολοφόνος, ηλικίας 34 ετών, ισχυρίζεται ότι το θύμα κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι από το τσαντάκι του και το εξέλαβε ως απειλή. Αρπαξε τότε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον μαχαίρωσε στο λαιμό, ενώ τον χτύπησε στο κεφάλι και με ένα τούβλο, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελία Βόλου για να απολογηθεί.

O 41χρονος βρέθηκε νεκρός χθες γύρω στις 18:00 έξω από το σπίτι του δράστη σε χώρο πρασίνου. Όταν μετέβη το ΕΚΑΒ εκεί, δεν είχε αισθήσεις και ήταν ήδη νεκρός. Εξετάζεται αν ο ίδιος ο δράστης και η οικογένειά του ήταν εκείνοι που κάλεσε σε βοήθεια το ΕΚΑΒ.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το κίνητρο του φόνου δεν είναι ακόμη γνωστό, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Θύμα και δράστης φέρονται να είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το θύμα επισκέφτηκε το σπίτι του δράστη με έναν φίλο του. Εκεί ήταν η μητέρα του δράστη, ο αδερφός του και ένας ακόμη φίλος του, όταν οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και να έρχονται στα χέρια με αιματηρή κατάληξη.

Η συμπλοκή ξεκίνησε από την αυλή του σπιτιού του δράστη και συνεχίστηκε έξω στον δρόμο. Ο ένας από τους μάρτυρες του φονικού τράπηκε σε φυγή με μηχανάκι, αναζητήθηκε, προσήχθη στην Αστυνομία, όμως, όπως προέκυψε, δεν είχε εμπλοκή με το φονικό.

Το πρώτο πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο είδε κάποια άτομα από την οικογένεια να έχουν λάστιχο και να πλένουν τα αίματα.

Παντού στον δρόμο υπήρχαν κηλίδες αίματος. Η Αστυνομία κάλεσε την οικογένεια του δράστη να την ακολουθήσει στο Τμήμα και τελικά προχώρησε σε μία σύλληψη.

Γυναίκα η αιτία της συμπλοκής;

Ωστόσο, μία άλλη εκδοχή δίνει φίλος του θύματος που μετέβη στο σημείο.

Σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, φίλος της οικογένειας που επισκέφθηκε το θύμα, το κίνητρο αφορά την νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός βρέφους, που συζούσε με έναν από τους αδελφούς που κατοικούσαν στον σπίτι που επισκέφθηκε το θύμα.

Ο φίλος της οικογένειας που μίλησε με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα, υποστήριξε ότι και μια ημέρα πριν το φονικό είχαν επισκεφθεί το σπίτι, το θύμα και ένα δεύτερο άτομο, ζητώντας από την νεαρή γυναίκα να επιστρέψει στην παλιά σχέση και μάλιστα με απειλές και μεγάλη ένταση.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024