Η Μπενφίκα δεν παραχωρεί φέτος τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, όπως ξεκαθάρισε στη Βαλένθια, που είναι η τελευταία ενδιαφερόμενη για τον έλληνα τερματοφύλακα.
Τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες κυρίως από τη Γαλλία, με τις Λιόν, Μαρσέιγ και Λιλ να κάνουν κρούσεις, καθώς και η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Ισπανία.
Ο ίδιος έδειχνε να βρίσκεται κοντά στην έξοδο, μετά και τον παραγκωνισμό του στο τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν, με το γεγονός όμως αυτό να μειώνει τις μετοχές του.
Ο σύλλογος της Λισαβόνας θέλει να τον παραχωρήσει μόνο σε τιμή αντιπροσωπευτική της αξίας του, όπως του έκανε ξεκάθαρο σε συνάντηση που είχε μαζί του, τονίζοντάς του πως μπορεί να φύγει του χρόνου, εφόσον βρεθεί φέτος σε καλό επίπεδο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, σχολίασε τον αποκλεισμό της χώρας του από το Μουντιάλ 2026, ζητώντας επί της ουσίας να… πέσουν κεφάλια!
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη