Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ – Μπέρνλι 2-0 – Ο Τσιμίκας «τρέλανε» το Άνφιλντ

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 2-0 – Ο Τσιμίκας «τρέλανε» το Άνφιλντ

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος με μία ασίστ (η πρώτη του με τους «κόκκινους») βοήθησε τα μέγιστα για να νικήσει τελικά η Λίβερπουλ με σκορ 2-0 την Μπέρνλι – Κατάμεστο το «Άνφιλντ», γέμισε μετά από καιρό…

Το κατάμεστο «Άνφιλντ» προϊδέαζε για ένα πανέμορφο μεσημέρι Σαββάτου (21/8). Το «You’ll Never Walk Alone» ακούστηκε ξανά μετά από 18 μήνες σε γεμάτο γήπεδο και μας… ανατρίχιασε.

Και ο Κώστας Τσιμίκας ήρθε να… δέσει το γλυκό! 2-0 η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ την Μπέρνλι, με τους «κόκκινους» να θυμίζουν ξανά την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2019 και Αγγλίας του 2020.

Εκπληκτική εμφάνιση από τον «Τσίμι», που καταχειροκροτήθηκε αρκετές φορές από το κοινό του «Άνφιλντ». Λογική η αποθέωση, διότι ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού ήταν σχεδόν τέλειος σε όλα.

Πίσω δεν περνούσε τίποτα, τις μονομαχίες τις κέρδισε σχεδόν όλες, ενώ όποτε χρειάστηκε ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και επιθετικά. Πάτησε περιοχή, απείλησε τους φιλοξενούμενους, δημιούργησε κινδύνους και σε μία από αυτές τις φάσεις είχε και την ασίστ.

Στο 18′ λοιπόν ανέβηκε ψηλά, πήρε την πάσα από τον Σαντιό Μανέ, έκανε την τέλεια σέντρα για το κεφάλι του Ντιόγκο Ζότα και ο Πορτογάλος επιθετικός ανενόχλητος άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» είχαν τον έλεγχο σε όλο το ματς, με την Μπέρνλι, ωστόσο, να απειλεί κατά διαστήματα. Οι κεφαλιές των Γουντ (15′) και Ταρκόφσκι (45′) ξεχώρισαν.

Το δεύτερο γκολ για τη Λίβερπουλ επετεύχθη στο 69′ με τον Σαντιό Μανέ. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε την υπέροχη ασίστ και ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός με πανέμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Ματίπ, Βαν Ντάικ, Τσιμίκας, Χέντερσον, Κειτά, Έλιοτ, Μανέ, Σαλάχ και Ζότα

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Τάιλορ, Γκούντμουντσον, Μπράουνχιλ, Κορκ, ΜακΝιλ, Γουντ, Μπαρνς

Δείτε το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ με την ασίστ του «Τσίμι»:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024