Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακή η Ίντερ στην πρεμιέρα της Serie A (4-0)

Εντυπωσιακή η Ίντερ στην πρεμιέρα της Serie A (4-0)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χακάν Τσαλχάνογλου, η Ίντερ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα απέναντι στην Τζένοα και έκανε ποδαρικό με το δεξί, επικρατώντας με 4-0.

Από εκεί που τελείωσε! Με άρωμα… πρωταθλήτριας, η Ίντερ έδειξε στην πρεμιέρα πως δεν θα αφήσει εύκολα τα σκήπτρα, καθώς επικράτησε εύκολα και ωραία με 4-0 της Τζένοα στο Μιλάνο και έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν.

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Χακάν Τσαλχάνογλου που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ είχε και άλλο ένα τέρμα το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Oι «νερατζούρι» ήθελαν να πάρουν τα ηνία από πολύ νωρίς και τελικά το έκαναν, καθαρίζοντας την όλη υπόθεση μέσα σε μόλις 14 λεπτά!

Πρώτα ήρθε το γκολ του Μίλαν Σκρίνιαρ ο οποίος στο 6ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τσαλχάνογλου για το 1-0. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Τούρκος έγινε σκόρερ και έγραψε το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το «τρίποντο» για την ομάδα του Ιντζάγκι.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Πέρισιστς, ωστόσο ο Κροάτης ήταν λίγο πιο μπροστά και το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο δεύτερο μέρος, ο Τσαλχάνογλου κατάφερε να βρει ξανά διχτυα, όμως και πάλι ο Πέρισιτς ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Αρτούρο Βιδάλ ήταν εν τέλει ο άνθρωπος που σκόραρε το τρίτο τέρμα της ομάδας του, όταν ο Μπαρέλα έβγαλε μαγική πάσα με το τακουνάκι στον Χιλιανό ο οποίος ολοκλήρωσε υποδειγματικά για το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Έντιν Τζέγκο στο 87′ με τρομερή κεφαλιά μετά από υπέροχη σέντρα του Βιδάλ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024