Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκπέμπει SOS ο Παναθηναϊκός, έχασε και από τον Παναιτωλικό (1-2)

Εκπέμπει SOS ο Παναθηναϊκός, έχασε και από τον Παναιτωλικό (1-2)

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με ανατροπή μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο τελευταίο φιλικό πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, κλείνοντας την προετοιμασία χωρίς ούτε μία νίκη σε επτά παιχνίδια

Ούτε τον Παναιτωλικό… Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις και ηττήθηκε στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με 2-1. Τα μηνύματα είναι ακόμα πιο ανησυχητικά, αφού η ήττα σημειώθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ…

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Παναθηναϊκός έκλεισε χωρίς νίκη την προετοιμασία, αφού ο απολογισμός σε εφτά αναμετρήσεις είναι τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Ένα στατιστικό που σίγουρα πρέπει να προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού.

Γιατί μία εβδομάδα πριν την πρώτη αγωνιστική, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, διοργανώθηκε ένα φιλικό με αντίπαλο παρόμοιας δυναμικής, ώστε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τεστάρει τις οριστικές σκέψεις του.

Η τελική πρόβα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ή μάλλον, ανέδειξε στο μάξιμουμ τις ελλείψεις του ρόστερ και ίσως την αδυναμία αυτού του υλικού να ανταποκριθεί στο αγωνιστικό στυλ που επιχειρεί να εμφυσήσει ο Σέρβος προπονητής.

Επιπλέον, αυτή τη φορά δεν υπάρχει η δικαιολογία του πανίσχυρου αντιπάλου, η οποία επιστρατεύτηκε στο ματς με τη Μίλαν στην Τεργέστη. Ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μεγαθήριο και παρόλα αυτά, βρήκε τον τρόπο να γυρίσει «τούμπα» το ματς και να φύγει νικητής για το Αγρίνιο.

Όλα αυτά σε μία ημερομηνία που με βάση τον προγραμματισμό του Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός υποτίθεται πως θα ήταν έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αλλά εκ των πραγμάτων, δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το χειρότερο; Τουλάχιστον για το ματς με τον Απόλλωνα, ο Γιοβάνοβιτς καλείται να καμουφλάρει τις δυσλειτουργίες με τους παίκτες που έχει, αφού είναι απίθανο ο μέσος και ο αριστερός εξτρέμ που θα έρθουν, να προλάβουν αυτό το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ στο 39’ με τον Χατζηγιοβάνη. Ο Λούι ανέτρεψε τον Μαουρίσιο στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο διεθνής εξτρέμ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0.

Όμως, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε αμέσως. Στο 43’ ο Ντίας εκτέλεσε κόρνερ και ο Φλόρες πήρε την κεφαλιά στην περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.

Η ανατροπή συντελέστηκε στο 83’. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι μετά από χέρι στο τείχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και με τον Μπαρμπόσα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σκοράρει για το 1-2.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σαρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (62΄ Καρλίτος)

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Μάλης (76΄Βργκοτς) , Χουχούμης (85΄ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73΄ Μόρσεϊ), Φλόρες (85΄ Μπελεβώνης), Καρέλης (76΄ Βέργος), Ντίας

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024