Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Θεόφιλος - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο παίκτης του Power of Love

Παναγιώτης Θεόφιλος – Μπαμπάς για πρώτη φορά ο παίκτης του Power of Love

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.

Πανευτυχής είναι ο Παναγιώτης Θεόφιλος. Πώς να μην είναι άλλωστε όταν σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί; Ο πρώην παίκτης του Power of Love θα γίνει μπαμπάς καθώς η σύζυγός του Δανάη Παναγιώτου είναι έγκυος.

Το ευχάριστο νέο αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του, η οποία κρατάει ένα παιδικό φορμάκι και αυτός το τεστ εγκυμοσύνης.

«Είναι η στιγμή που δεν έχεις λόγια να περιγράψεις πως νιώθεις.. Αυτό που θέλω να πω είναι πως νιώθω ευλογημένος για την γυναίκα που έχω δίπλα μου και διπλά ευλογημένος που θα μου χαρίσει το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω στην ζωή μου..Πολλά περισσότερα στο βίντεο που ανεβαίνει σήμερα στο YouTube  Τι πιστεύετε ότι θα είναι; Αγόρι ή Κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Δείτε την παρακάτω:

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο στην Κύπρο.

«Όταν μπαίνει στη ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ», είχε αναφέρει στα social media.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024