Απο μπλε, καφέ.

Μεγάλο μέρος της θάλασσας σε Σωτηρίτσα και Βελίκα στην Περιφερειακή Ενότητα της Λάρισας «άλλαξε χρώμα» και έγινε καφέ, την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το larissanet, αυτό συνέβη διότι έβρεξε με μεγάλη ένταση για λίγα λεπτά της ώρας και τα ρέματα φούσκωσαν ξαφνικά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλος αυτός ο όγκος του νερού, να μετακινήσει χώμα και φερτά υλικά στη θάλασσα. Έτσι, σε συνδυασμό με τα κύματα ανακατεύτηκαν και από μπλε, η θάλασσα έγινε καφέ.

Η θάλασσα έγινε καφέ, από μπλε

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ένα από τα βασικά προβλήματα της περιοχής είναι κι αυτό διότι σε κάθε μεγάλη νεροποντή η κεντρική οδική αρτηρία, δηλαδή η παραλιακή οδός, κλείνει διότι το νερό έχει μεγάλη ορμή και όγκο.

Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό είναι επικίνδυνο ακόμα και για μεγάλα οχήματα που θέλουν να περάσουν από τα σημεία ενώ όπως αναφέρεται στο larissanet, είναι απαγορευτικό για τους πεζούς.

Πάντως, αυτό το διάστημα εξελίσσονται έργα στο ρέμα Πουρί και αναμένεται η παράδοση της νέας γέφυρας που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την περιοχή όταν σημειώνονται κακοκαιρίες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr