Για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού και την εύκολη επικράτηση κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας μίλησε στο post game του MEGA ο τερματοφύλακας Τόμας Βατσλίκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να γυρίσουμε σελίδα μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα» τόνισε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, σημειώνοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για να πάνε στον επαναληπτικό και να σφραγίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική

«Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική, κυρίως για την αυτοπεποίθησή μας, για να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να νιώσουμε καλύτερα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας. Επομένως σήμερα βοήθησε πολύ το γεγονός ότι παίξαμε καλά, ότι πήραμε μια σημαντική νίκη, ένα προβάδισμα, αλλά και το γεγονός ότι βάλαμε τρία γκολ» πρόσθεσε ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων».

«Κάθε γκολ και κάθε νίκη είναι σημαντική, μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, να πιστεύουμε στον εαυτό μας» υπογράμμισε ο Βατσλίκ, ο οποίος μίλησε και για τις ευκαιρίες που είχε να δημιουργήσει παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, η φυσική μου κατάσταση είναι πολύ καλή, με τον καιρό θα βελτιώνομαι και ελπίζω ο προπονητής να με επιλέξει και την επόμενη εβδομάδα» κατέληξε για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό ο Τόμας Βατσλίκ.