«Είχαμε ανάγκη τη σημερινή νίκη, κυρίως είχαμε την ανάγκη να δείξουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα άσχημα αποτελέσματα» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε μιλώντας στο post game του MEGA ότι η ομάδα του ήθελε τη νίκη κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για να αντιδράσει με τον καλύτερο τρόπο στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.
«Είχαμε ανάγκη τη σημερινή νίκη, κυρίως είχαμε την ανάγκη να δείξουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα άσχημα αποτελέσματα» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, προσθέτοντας πως μπόρεσαν οι παίκτες του να δείξουν ότι είναι έτοιμοι για μια νέα σελίδα.
Αυτό είναι το αγωνιστικό πνεύμα
«Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα γιατί πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι μέσα από αρνητικές στιγμές, μπορούμε να τα ξεπερνάμε και να δείχνουμε χαρακτήρα. Αυτό είναι το αγωνιστικό πνεύμα που θα έχει ο Ολυμπιακός και φέτος» συμπλήρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, υπογραμμίζοντας ότι «ο Ολυμπιακός συνεχώς θα βελτιώνεται».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.