Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζανάκης για Τσιτσιπά - Να τον προσέξουν οι γιατροί του

Τζανάκης για Τσιτσιπά – Να τον προσέξουν οι γιατροί του

Όπως ανέφερε, η άποψη Τσιτσιπά έχει δύο πλευρές

Αιχμηρή απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά για τα όσα είπε αναφορικά με τα εμβόλια τις τελευταίες ημέρες έδωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νίκος Τζάνακης.

Όπως ανέφερε, η άποψη Τσιτσιπά έχει δύο πλευρές: η μία είναι η ατομική πλευρά του ίδιου του αθλητή, η οποία κατά την γνώμη του είναι εντελώς λάθος και θα πρέπει οι γιατροί του και το team που τον προπονεί να προσέξει πάρα πολύ. Εξήγησε πως ακόμα και αν ο τενίστας περάσει ήπια την νόσο, κανείς δεν του διασφαλίζει ότι δεν θα έχει επιδράσεις σε κάποιο οργανικό του σύστημα τόσο μεγάλες που να του διακινδυνέψει την καριέρα του.

Πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, πως οι ειδικοί έχουν δει ανθρώπους να αρρωσταίνουν με ήπιο τρόπο και να παθαίνουν είτε καρδιακά προβλήματα, είτε αρρυθμίες ή οτιδήποτε με σοβαρές επιπτώσεις και μάλιστα χρόνιες.

«Συνεπώς αυτή καθ’ εαυτή η δήλωση είναι ατυχής και πιστεύω ότι κάποιος από την ομάδα θα πρέπει να προσέξει την ατομική υγεία αυτού του αθλητή που μας κάνει περήφανος με τις επιδόσεις του» είπε χαρακτηριστικά.

Ο αντίκτυπος

Υπογράμμισε πως το δεύτερο μέρος των δηλώσεων αφορά τον αντίκτυπο και το νόημα που έχουν καθώς αποτελεί ένα ίνδαλμα.

Τόνισε πως το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι απόψεις είναι η κρατούσα άποψη μεγάλης μερίδας νέων. «Ότι δηλαδή εγώ θα το ξεπεράσω δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει η κοινωνία» και εξήγησε ότι αυτό δεν θα πρέπει να το αναζητούμε από τους νέους ως ευθύνη καθότι σε αυτή την ηλικία δεν περισσεύει η περίσκεψη και η γενικότερη ώριμη γνώση και σκέψη και διατύπωση.

«Τις ευθύνες θα πρέπει να αναζητήσουμε σε όλους μας διότι αφήνουμε γιους, ανιψιούς, ξαδέρφια εγγόνια να λειτουργούν με ένα τρόπο όπου το εγώ είναι το επίκεντρο ολων ενώ το εσείς δεν έχει καμιά σημασία» είπε ενδεικτικά.

Επεσήμανε πως αυτό είναι το επικίνδυνο σε αυτές τις δηλώσεις και πρόσθεσε: «Είμαι της γνώμης ότι χρειάζεται ένα mentoring ανατροφής αλλά και εμπειριών ζωής πάρα πολύ καλό ώστε κανείς να ωριμάζει και να έχει αυτό που λέμε συναισθηματική εξυπνάδα και ενσυναίσθηση και σε αυτό είμαστε υπεύθυνοι όλοι και δεν είναι υπεύθυνοι οι νέοι μας».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024