Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πυρκαγιές - Τα έσοδα από το νομισματικό πρόγραμμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα πάνε στους πυρόπληκτους

Πυρκαγιές – Τα έσοδα από το νομισματικό πρόγραμμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα πάνε στους πυρόπληκτους

Οι πυρκαγιές του τελευταίου διαστήματος έχουν επιφέρει τεράστια προβλήματα στους κατοίκους των περιοχών που κάηκαν.

Οι επιπτώσεις από τις πυρκαγιές του τελευταίου διαστήματος είναι ανυπολόγιστες. Έτσι, η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή πως, κατόπιν απόφασης του Εκτελεστικού της Συμβουλίου, θα διαθέσει όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το νομισματικό της πρόγραμμα, από τις 23 Αυγούστου μέχρι το τέλος του προγράμματος, για τη χρηματοδότηση δράσεων που θα στοχεύουν στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

«Με αίσθημα ευθύνης, η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» συμμετέχει στην αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών. Ειδικότερα, κατόπιν απόφασης του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το Νομισματικό της Πρόγραμμα, από τις 23 Αυγούστου μέχρι το τέλος του Προγράμματος, θα διατεθούν αποκλειστικά στη χρηματοδότηση δράσεων που θα στοχεύουν στην επούλωση των τραυμάτων που άφησαν στην πατρίδα μας οι καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Βασική επιδίωξη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, ήταν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε για να τιμήσει τη διακοσιετηρίδα της Ελληνικής Επανάστασης, να απαντούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας, όπως αυτές διαμορφώνονται και από τη συγκυρία, και να αφήσουν μια παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή «Ελλάδα 2021″ δεν λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση. Τα έσοδά της προέρχονται αποκλειστικά από χορηγίες, δωρεές και την πώληση του Νομισματικού της Προγράμματος.

Τα νομίσματα διατίθενται τόσο μέσω του e-shop της Επιτροπής στη διεύθυνση shop.greece2021.gr, όσο και σε επιλεγμένα καταστήματα».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024