Κρήτη – Σήμερα Παρασκευή η κηδεία του μικρού Αλέξανδρου που τραυματίστηκε θανάσιμα από τα κύματα
Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 10χρονο θα πουν συγγενείς και φίλοι στην Κρήτη.
Κλίμα οδύνης επικρατεί στην Κρήτη αφού ο 10χρονος Αλέξανδρος που είχε τραυματιστεί θανάσιμα από τα κύματα και κατέληξε στο νοσοκομείο, θα κηδευτεί σήμερα. Το αγοράκι έδινε άνιση μάχη έδινε για πέντε ολόκληρες ημέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο
Ο μικρός Αλέξανδρος, το 10χρονο παιδί που το περασμένο Σάββατο βρέθηκε να παλεύει με τα κύματα στην παραλία των Γουρνών όπου είχε πάει για μπάνιο, «έφυγε» κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο. Ο οργανισμός του δεν άντεξε και το πρωί της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του. Συγκλονισμένο είναι όλο το νησί από τη συγκεκριμένη τραγωδία.

Με βαθιά οδύνη η οικογένειά του θα απευθύνει το τελευταίο «αντίο» στο αδικοχαμένο αγόρι στις 17:00 σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Βασιλειές.
Η κατάσταση του μικρού Αλέξανδρου είχε χαρακτηριστεί κρίσιμη από τις πρώτες κιόλας ώρες της νοσηλείας του καθώς είχε μείνει πολλή ώρα σε υποξία, γεγονός που αποδείχθηκε μοιραίο.
Ο 10χρονος είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και οι διασώστες είχαν καταφέρει να επαναφέρουν τον σφυγμό του. Αρχικά το αγόρι είχε μεταφερθεί διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και κατόπιν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
- DEMO: Με το βλέμμα στην πρόληψη και τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας
- Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγος του Δώρα
- 32 Χρόνια Φαρμασέρβ-Λίλλυ – Η συνεργασία της επιτυχίας
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Σοβαρές καταγγελίες συνδικάτων – «Κανένα μέτρο ασφαλείας, εμείς επιβάλλαμε διακοπή εργασιών»
- Ένας στους τρεις με κίνδυνο κίρρωσης εξαιτίας λίπους στο ήπαρ
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442