
Τραγωδία στην Κέρκυρα – Νεκρός 61χρονος που έπεσε σε πηγάδι
Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων, ενώ περισσότερο «φως» θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση
Τραγωδία σημειώθηκε στη Στρογγυλή της Κέρκυρας, όταν 61χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι που βρισκόταν στο οικόπεδό του, το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο άνδρας, σύμφωνα με το corfupress.gr, είχε τοποθετήσει σκάλα μέσα στο πηγάδι για να ανασύρει κάποιο αντικείμενο, ωστόσο, ενώ προσπαθούσε έχασε, για άγνωστο λόγο, τις αισθήσεις του και έπεσε μέσα.
Δικά του πρόσωπα τον αναζητούσαν και όταν διαπίστωσαν τι συνέβη, κάλεσαν ασθενοφόρο και πυροσβεστική.
Τελικά, ο άτυχος 65χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πυροσβέστη που μπήκε στο πηγάδι με μάσκα και φιάλη οξυγόνου.
Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων, ενώ περισσότερο «φως» θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη δεύτερη νίκη επί της Μονακό (vid)
- Ανδρουλάκης από Καισαριανή: «Εργατική Πρωτομαγιά σημαίνει αγώνας, αλληλεγγύη και ευθύνη, για μια κοινωνία πιο δίκαιη»
- Δυσαρεστημένοι με Λευκό Οίκο οι σύμμαχοι: Ξεμένουν από όπλα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Στο χρονικό διάστημα από 4 έως 8 Μαΐου οι καταβολές στους δικαιούχους
- Νέα αποχώρηση του Γιασικεβίτσιους από συνέντευξη Τύπου – Η ερώτηση που τον εξόργισε (vid)
- Κρήτη: Μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο οι 175 ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla


