Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντιλέτα Λεότα - Κατακραυγή στα social media για το πάρτι γενεθλίων της

Ντιλέτα Λεότα – Κατακραυγή στα social media για το πάρτι γενεθλίων της

Το Twitter πήρε «φωτιά» για την 30χρονη και όχι άδικα...

Πυρ και μανία έγιναν οι χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης βλέποντας τις εικόνες από το πάρτι γενεθλίων της Ντιλέτα Λεότα. Η Ιταλίδα ρεπόρτερ έγινε 30 και θέλησε να γιορτάσει τα πρώτα «άντα» με τον δικό της τρόπο. Ωστόσο, αυτός επικρίθηκε από το Instagram και το Τwitter. O λόγος;

Η γενεθλιάζουσα χρησιμοποίησε μοντέλα τα οποία φορούσαν στο κεφάλι τους αμπαζούρ φωτιστικών, γεγονός που θεωρήθηκε ως καταπάτηση των γυναικείων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Μεταξύ αυτών που εξέφρασαν δημόσια την οργή τους κατά της Λεότα ήταν και η Ιταλίδα τηλεπερσόνα, ηθοποιός και πρώην τραγουδίστρια, Άλμπα Παριέτι. Η 60χρονη στη στήλη της στο «La Stampa», έκραξε τη Ντιλέτα και σημείωσε: «Η Ντιλέτα είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας, είναι όμορφη, νέα και ικανή. Στο Σαν Ρέμο θυμήθηκε μόνο τη σημασία του να μην αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες ως αντικείμενα. Έχει σαφώς το δικαίωμα να παρουσιάζεται όπως θέλει γυμνή ή γενικά να μην ενδύεται μια σοβαροφάνεια. Δε νομίζω σε καμία γυναίκα να αρέσει ή να νιώθει αξιοπρεπής -ακόμη κι αν πληρώθηκε- με το να συμμετέχει σε ένα πάρτι σαν διακοσμητικό. Εκτός κι αν πρόκειται για καλλιτεχνική αναπαράσταση. Κι αυτό δεν ήταν. Ήταν απλώς κακόγουστο. Ένα αμπαζούρ στο κεφάλι, δεν σε κάνει καν να χαμογελάς. Είναι ντροπή για τις γυναίκες».

Το σχόλιό της:

Οργή στο Twitter:

Παράλληλα, στο Twitter έχει γίνει χαμός. Το όνομά της φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των trend, με την πλειοψηφία των χρηστών να σχολιάζει αρνητικά το πάρτι της και να αναφέρεται στο Αφγανιστάν, στους Ταλιμπάν και στην καταπάτηση των γυναικείων δικαιωμάτων παραλληλίζοντας έτσι τις εικόνες από τα γενέθλια με τις «ελευθερίες» της Σαρίας. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που απλά σημειώνουν πως τα μοντέλα είχαν ένα ρόλο και τίποτα παραπάνω.

«Προκαλεί πραγματικά το να διαμαρτύρεται και στεναχωριέται από τη μια για τις γυναίκες που αναγκάζονται να φορούν μπούρκα στο Αφγανιστάν κι από την άλλη μοντέλα να αναγκάζονται να φορούν ένα αμπαζούρ, επειδή δουλεύουν σε VIP πάρτι. Είναι ο ίδιος σωβινισμός απλά με άλλη μορφή». «Είναι προσβολή της γυναικείας αξιοπρέπειας», αναφέρουν οι χρήστες, μεταξύ άλλων. «Στο Αφγανιστάν οι γυναίκες προσπαθούν να επιβιώσουν και στην Ιταλία η Λεότα χρησιμοποιεί τις γυναίκες ως στολίδια στα γενέθλιά της», γράφει κάποιος.


«Η Ντιλέτα Λεότα προσκλήθηκε στο Αφγανιστάν για ένα συνέδριο για την κατάσταση των γυναικών στην Ιταλία», σημειώνει ένας ακόμα. «Για τα γενέθλιά της, εκείνη που επιβεβαιώνει ότι η ομορφιά «συμβαίνει» προσλαμβάνει γυναίκες να ντύνονται πολυέλαιος. Δυστυχώς, την ταπεινοφροσύνη δεν μπορείς να τη πληρώσεις», τονίζει ένας τρίτος.

«Τα πορτατίφ  σε γενέθλια μιας γυναίκας το 2021 είναι εξευτελιστικά για μένα», είναι ένα ακόμη σχόλιο.

«Γυναίκες στην Ιταλία με πορτατίφ στο κεφάλι VS Αφγανές. Ποιες διαλέγεις;», υπογραμμίζει ακόμη ένας.

Δείτε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι που δημοσίευσε η ίδια:

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024