
Δανάη Μπάρκα – Οι πρώτες δηλώσεις για τη MEGAλη επιστροφή του «Πάμε Δανάη!»
Η πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει θα συνεχιστεί στο MEGA και τη φετινή σεζόν
Είναι επίσημο! Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει και φέτος στο MEGA.
Η ανακοίνωση από το Μεγάλο Κανάλι ήρθε την Πέμπτη το μεσημέρι, όπου και αναφερόταν ότι η καθημερινή πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συνεχίζεται κανονικά.
Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του MEGA στο Instagram, η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε με ενθουσιασμό για αυτό τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής.
Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως:
«πάμε MEGA δεύτερη σεζόν! Πέρυσι ήταν μία πάρα πολύ ωραία χρονιά, φέτος νομίζω πως θα είναι ακόμα πιο όμορφη. Μετά από ένα ιδιαίτερο και δύσκολο καλοκαίρι θα βάλουμε όλη η ανανεωμένη ομάδα τα δυνατά μας, να περάσουμε υπέροχα, να χαμογελάσουμε, να ταξιδέψουμε, να μάθουμε, να γνωρίσουμε κόσμο και μέρη και κυρίως όλα αυτά μόνο με χαμόγελο! Από Σεπτέμβρη, λοιπόν, μόνο MEGA! Στο MEGA το καλό».
Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη Μπάρκα θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για τις αστρολογικές προβλέψεις.
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο
- Οριστική διακοπή στο Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός: Δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινες
- Κεφαλονιά: «Την βγάλαμε έξω για να πάρει αέρα» – «Θα έλεγαν ότι τη βρήκαν στο δρόμο» – Σοκάρουν οι καταθέσεις των συλληφθέντων
- Το «The White Lotus» μετακομίζει στις Κάννες


