Πρεμιέρα για την «Κοινωνία Ωρα MEGA» τη Δευτέρα 23 Αυγούστου
Το επιτυχημένο δίδυμο θα μας μεταφέρει με άποψη, αμεσότητα αλλά και χιούμορ την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητα της ημέρας και όλων των θεμάτων που μας απασχολούν
Η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη σταθερή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές ξεκινά τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 05:00 το πρωί.
Το επιτυχημένο δίδυμο θα μας μεταφέρει με άποψη, αμεσότητα αλλά και χιούμορ την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητα της ημέρας και όλων των θεμάτων που μας απασχολούν.
Δίνοντας βήμα στους πολίτες αλλά και στους εκπροσώπους από όλους τους χώρους της πολιτικής σκηνής, η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό να μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αξίζει να γνωρίζουμε στο ξεκίνημα της ημέρας.
Η πολιτική, τα εθνικά θέματα, τα μεγάλα διεθνή γεγονότα, η παρουσίαση των οικονομικών θεμάτων, ο αθλητισμός, η οικολογία: αναλυτικά και επεξηγηματικά. Η κάμερα της εκπομπής θα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με τους ρεπόρτερ να δίνουν αξιόπιστα και άμεσα όλες τις πληροφορίες για τα σημαντικά που συμβαίνουν στην ελληνική περιφέρεια.
Δεν θα λείπουν, φυσικά, και οι εικόνες αισιοδοξίας, τα θέματα με χιούμορ, τα πρωτότυπα που συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τα viral και σημαντικά από τα social media.
Η ώρα για πρωινή ενημέρωση είναι «Κοινωνία ώρα MEGA».
- Σύρος: Ιατροδικαστική εξέταση, τηλεφωνικές επικοινωνίες και κάμερες ασφαλείας θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση
- Πυρκαγιές σε Γαλλία – Ισπανία: Στάχτη 1,5 εκατ. στρέμματα, πάνω από 320.000 οι εκτοπισμένοι
- Στην αντεπίθεση ο Ινφαντίνο μετά το Μουντιάλ: «Σπέρνετε μίσος και ψεύτικες φήμες» (pics)
- Καρκίνος: Παγκόσμια αύξηση – Τα νέα περιστατικά αναμένεται να φτάσουν τα 34 εκατομμύρια έως το 2050
- «Το πρόβλημα δεν είναι το Σύνταγμα, αλλά όσοι το παραβιάζουν» – Οι συνταγματολόγοι Ακρίτας Καϊδατζής και Χαράλαμπος Κουρουνδής στο in
- Στραζέλ: «Αν εξαιρέσουμε Παναθηναϊκό και Χάποελ, όλες οι κορυφαίες ομάδες ενδιαφέρθηκαν» (pic, vid)

