Γαύδος – Νεαρός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι – Σοβαρή η κατάσταση του
Σκάφος του λιμενικού καταφτάνει αργά το βράδυ στη Γαύδο για να τον μεταφέρει στα Σφακιά και από κει με ΕΚΑΒ να μεταφερθεί, όσο είναι εφικτό τάχιστα, στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ένας άνδρας γύρω στα 25, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοπυροβολήθηκε με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, στη Γαύδο.
Σύφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά και σταθερή, ενώ φέρει τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα.
Για να μεταβεί στο Νοσοκομείο Χανίων έχει στηθεί ολόκληρη επιχείρηση. Σκάφος του λιμενικού καταφτάνει αργά το βράδυ στη Γαύδο για να τον μεταφέρει στα Σφακιά και από κει με ΕΚΑΒ να μεταφερθεί, όσο είναι εφικτό τάχιστα, στο Νοσοκομείο Χανίων.
Μάλιστα, το δυσάρεστο ήταν ότι δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε ελικόπτερο για να γίνει πιο γρήγορα η μεταφορά του.
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου




