
Ελεονώρα Μελέτη – Φωτογραφίζει τον σύζυγο της να… παίρνει ανάποδες
Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγο της
Στην Πάρο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τις τελευταίες προετοιμασίες, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της στην πρωινή ζώνη του MEGA τον Σεπτέμβριο.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ούσα ενεργή στα social media, ανέβασε μια selfie φωτογραφία με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, από το κυκλαδίτικο νησί. Το ευτυχισμένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά στην ξαπλώστρα της παραλίας φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλα.
Με ένα επόμενο Instagram Story, η Ελεονώρα Μελέτη μας φανέρωσε ότι βρέθηκαν στην συγκεκριμένη παραλία για να κάνουν το αγαπημένο τους windsurfing, ενώ σήμερα έκανε κατακόρυφο και εκείνη με το απολαυστικό της χιούμορ τον «τρόλαρε» κανονικά.
Δείτε τις φωτογραφίες
- Η δραματική κρίση του Ερυθρού Αστέρα στο πόλο
- Τσουκαλάς: Καλούμε την κυβέρνηση να διασφαλίσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΑΠ για τους δανειολήπτες
- Χεζμπολάχ: Ντροπιαστικές οι συνομιλίες με το Ισραήλ – Ζητά την άμεση αποχώρηση των IDF από τον νότιο Λίβανο
- Αντώνης Φωστιέρης: Το ταμείο της γλώσσας παραμένει ανοιχτό
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο χλευάζει το σύγχρονο Χόλιγουντ
- «Ντύθηκαν» στα χακί οι πρώτες γυναίκες – Παρουσιάστηκαν στη Λαμία





