Μετά την τοποθέτηση του Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, πήρε θέση και ο Ραφαέλ Ναδάλ.
Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δήλωσε πριν από το 1000 Masters του Σινσινάτι ότι δεν έχει εμβολιαστεί και πως δεν σκοπεύει να το κάνει μέχρι τουλάχιστον ο εμβολιασμός ενάντια στον κορονοϊό να γίνει υποχρεωτικός.
Από την πλευρά του ο Ισπανός θρύλος του τένις έχει τελείως διαφοερτική στάση, καθώς όπως τόνισε και ο ίδιος είναι υπέρ του εμβολιασμού.
«Ο μόνο τρόπος για να βγούμε έξω από αυτόν τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός. Η ευθύνη μας ως άνθρωποι είναι να το δεχτούμε. Ξέρω ότι υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που θα υποφέρουν από παρενέργειες, αλλά τα συμπτώματα του ιού είναι χειρότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραφαέλ Ναδάλ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.