Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσοχοΐδης για Χαρδαλιά - «Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής»

Χρυσοχοΐδης για Χαρδαλιά – «Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής»

Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε στην ενημέρωση για τις πυρκαγιές ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Λίγο πριν αναφερθεί στην κατάσταση των πύρινων μετώπων που μαίνονται στα Βίλια και την Κερατέα θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, που λίγες ώρες νωρίτερα υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι και δημοσίως στον Νίκο περαστικά όπως και όλοι μας εδώ στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας. Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο ότι θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη».

Ακολουθούν όσα είπε:

Στη φωτιά στην Κερατέα έπαθε το έμφραγμα:

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ βρισκόταν στη μεγάλη φωτιά στην Κερατέα συντονίζοντας τις ενέργειες από την πλευρά της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η εμπειρία του κ. Χαρδαλιά, που στο παρελθόν είχε ξαναπάθει έμφραγμα, τον έσωσε αφού μπόρεσε έγκαιρα να συνειδητοποιήσει ότι οι πόνοι στο στήθος είναι κάτι σοβαρό και να ζητήσει βοήθεια.

Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, στο οποίο ο υφυπουργός είχε πάει και πριν τρία χρόνια, οπότε είχε ξαναπάθει ισχαιμικό επεισόδιο, και γνωρίζουν το ιστορικό του. Εκεί του τοποθετήθηκαν δύο στεντ με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου να αναφέρει ότι «υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς».

Ο 52χρονος υφυπουργός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική Αγία Όλγα όπου θα μείνει για παρακολούθηση. Εντωμεταξύ άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του επιβεβαιώνουν αυτό που φαντάζεται ο καθένας ότι τον τελευταίο καιρό  λόγω πυρκαγιών βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση και πίεση, δούλευε πολύ και κοιμόταν λίγες ώρες.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024