Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίλια - Συγκλονίζει ο πρόεδρος της κοινότητας μιλώντας για τη φωτιά

Βίλια – Συγκλονίζει ο πρόεδρος της κοινότητας μιλώντας για τη φωτιά

Ο κύριος Κώστας Μακρυνόρης αναφέρθηκε στη μάχη με τις φλόγες που δίνουν εναέρια και επίγεια μέσα για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο.

Υπό πύρινο κλοιό βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) τα Βίλια. Η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παλεύουν με την πύρινη λαίλαπα που καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος της κοινότητας Κώστας Μακρυνόρης.

Ο κ. Μακρυνόρης ευχαρίστησε τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που βρέθηκαν άμεσα στην περιοχή και με τα εναέρια μέσα κατάφεραν να περιορίσουν το μέτωπο, προτού κινδυνεύσουν τα σπίτια. «Μάλλον μας προστάτευσαν για να μην εκκενώσουμε τα Βίλια» σημείωσε ο κοινοτάρχης Βιλίων, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν στην περιοχή επίγειες δυνάμεις.

Παράλληλα, ο κ. Μακρυνόρης επανέλαβε την ανάγκη να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες και δασικά μονοπάτια προκειμένου να μην κινδυνεύουν να καούν όλα τα δάση. «Καλά θα κάνει ο πρωθυπουργός της χώρας να ξεκαθαρίσει ποιος έχει την αρμοδιότητα για να τελειώνουμε. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με δέκα υπηρεσίες, που η μία δεν θα συμφωνεί με την άλλη» συμπλήρωσε. Τέλος, έγινε γνωστό ότι σημειώθηκε προσαγωγή ενός ατόμου που βρέθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή, με τους πυροσβέστες να τον παραδίδουν στους αστυνομικούς.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024