Ορλάντο Μπλουμ – Κάνει μπάνιο γυμνός και οι θαυμάστριές του θέλουν να βουτήξουν μαζί του
Ο σταρ μοιράστηκε μια πραγματικά προσωπική του στιγμή
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ορλάντο Μπλουμ μάς δείχνει την αλήθεια του… γυμνή.
Όμως τα πλάνα από τις διακοπές του με την αρραβωνιαστικιά του, Κέιτι Πέρι, κατάφεραν να μας μείνουν χαραγμένα στη μνήμη. Κι αυτό, γιατί οι δυο τους αποφάσισαν να αποκαλύψουν ορισμένες… έξτρα ανέμελες στιγμές τους.
Την Κυριακή (15 Αυγούστου), ο 44χρονος ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» μοιράστηκε με τους fans του στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν να απολαμβάνει μια ηλιόλουστη μέρα στη λίμνη. Μάλιστα σε μία έκανε tag την 36χρονη pop star και μητέρα του (ενός) παιδιού του.
Στην πρώτη φωτογραφία, ο Ορλάντο επιδεικνύει τη σωματική του διάπλαση την ώρα που κάνει βουτιές στη λίμνη. Ο σταρ μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του που ποζάρει μακριά από την κάμερα με τον αντίχειρα ψηλά, χωρίς να φοράει ρούχα με ένα emoji ροδάκινου να καλύπτει τα γυμνά του οπίσθια. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το tag της Κέιτι στο Instagram ακριβώς πάνω από το ροδάκινο.
Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα:
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας




