Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη κόντρα στη Λαμία για την ΑΕΚ, που θέλει ενίσχυση (1-0)

Νίκη κόντρα στη Λαμία για την ΑΕΚ, που θέλει ενίσχυση (1-0)

Η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας με 1-0 στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως έδειξε για ακόμη μαι φορά πως χρειάζεται ενίσχυση.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας με 1-0 στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως έδειξε για ακόμη μαι φορά πως χρειάζεται ενίσχυση.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 της Λαμίας σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών, χάρη σε γκολ του Σάκχοφ στο 68’. Η ΑΕΚ δεν είχε βέβαια τον Αμραμπατ που είναι πια στο δρόμο για την Αθήνα, ενώ έλειψαν και οι Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αραούχο που δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Η Ένωση είχε ζητήματα στη δημιουργία φάσεων. Ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν λύσεις και δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Ουσιαστικά, κάθε καλή στιγμή της ΑΕΚ προέκυπτε από τα πόδια και τις εμπνεύσεις του Λιβάι Γκαρσία, που άλλοτε εκτελούσε και άλλοτε άνοιγε διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο Λιβάι δεν έφτανε και οι δύο ομάδες πήγαν δίχως να έχουν σκορ στα αποδυτήρια.

Ο Μιλόγεβιτς κράτησε την ίδια 11άδα στο δεύτερο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι πως με κινητήριο μοχλό τον Λιβάι ξανά, η Ενωση ήταν πιο δραστήρια και έκανε περισσότερες φάσεις. Απαιτήθηκε πάντως η πρώτη κίνηση από τον πάγκο, με την είσοδο του Σάκχοφ αντί του Λε Ταλέκ και την περισσότερη δημιουργία στο κέντρο για να έρθει το γκολ της νίκης. «Δράστης» ο Ουκρανός, έπειτα από εξαιρετικός συνδυασμό με Σιμάνσκι και Ανσαριφάρντ.

Στο διάστημα που απέμεινε ως το φινάλε του ματς ο Μιλόγεβιτς έκανε αρκετές αλλαγές. Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει, αλλά και περαιτέρω ενίσχυση.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (77′ Σβάρνας) Βράνιες (84′ Μήτογλου) Τζαβέλλας (84′ Λάτσι) Χατζισαφί (77′ Μιτάι) Σιμάνσκι (87′ Ραντόνια) Λε Ταλέκ (64′ Σάκχοφ) Γκαρσία (77′ Σαμπανάτζοβιτς) Τάνκοβιτς (87′ Ρουκουνάκης) Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ,

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βύντρα, Ορτέγκα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντζογλου, Τσαλδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024