Ποτσετίνο για Μέσι – «Δεν ξέρουμε ακόμη πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί»
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέφερε πως αποτελεί ερωτηματικό ακόμα το πότε θα είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Παρί Σεν Ζερμέν θα δώσει το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της κόντρα στο Στρασβούργο για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1 (14/8, 22:00) και ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι παρών.
Ερωτηματικό αποτελεί ακόμα το πότε θα ενταχθεί στην αποστολή της γαλλικής ομάδας για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, όπως είπε και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ολόκληρος ο σύλλογος και οι οπαδοί έχουν ενθουσιαστεί για τη μεταγραφή του. Κάθε προπονητής θέλει να προπονεί τους καλύτερους για να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Η άφιξή του έφερε μια ξεχωριστή ενέργεια που όλοι μπορούν να αισθανθούν. Ξέρουμε ότι ο Μέσι είναι μοναδικός. Ο καλύτερος παίκτης ή ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Όπως και ο Κιλιάν Μπαπέ. Πρέπει να τους εντάξουμε σε ένα σύνολο για να δημιουργήσουμε κάτι σημαντικό».
Για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του: «Σήμερα έκανε τη δεύτερη προπόνησή του μετά τον τελικό του Κόπα Αμέρικα. Η προτεραιότητά μας για τον Μέσι είναι να νιώθει όλο και καλύτερα, θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.
Για το πώς κινήθηκε η Παρί για να τον αποκτήσει: «Όλα άρχισαν όταν ανακοινώθηκε πως δεν θα μείνει στη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να δώσω έμφαση στην εξαιρετική δουλειά που έκαναν ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και ο Λεονάρντο».
Για το πώς θα κουμπόσουν Μέσι-Νεϊμάρ-Μπαπέ: «Θα πάμε βήμα-βήμα, θα δούμε τακτικά συστήματα και όλες τις κινήσεις τους, θα χρειαστεί χρόνο. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές και πιθανότητες. Έχουμε τρομερούς παίκτες. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα λάμπει και που θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Πρέπει να βάλουμε όλο αυτό το ταλέντο που διαθέτουμε στην υπηρεσία της ομάδας, να μετατρέψουμε το ατομικό ταλέντο σε συλλογικότητα».
Για τη γνώμη που είχε για τον Μέσι τα προηγούμενα χρόνια: «Πάντα μου άρεσε. Όλοι ξέρουν την αντιπαλότητα Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα, αλλά πάντα μου άρεσε. Είναι χαρούμενος. Το αισθάνεσαι. Είναι ώριμος πια. Έχουμε κοινό παρελθόν, στη Νιούελς Ολντ Μπόις».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.