Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαργαρίτα Νικολαΐδη - Δεν θα πιστεύετε τι κάνει σήμερα η νικήτρια του MasterChef

Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Δεν θα πιστεύετε τι κάνει σήμερα η νικήτρια του MasterChef

Την αποκάλυψη έκανε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι με ανάρτησή του στο Instagram.

Την Μαργαρίτα Νικολαΐδη την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε στο φετινό MasterChef. Η νεαρή με το ταλέντο της και τη δουλειά της κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Άλλος ένας παίκτης που ξεχώρισε ήταν και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, στον οποίο μάλιστα η Μαργαρίτα είχε υποσχεθεί ότι θα τον επισκεφθεί στη Ρόδο αυτό  καλοκαίρι. Τελικά τήρησε την υπόσχεσή της και βρέθηκαν μαζί στο νησί των ιπποτών, όπως ενημέρωσε ο σεφ με ανάρτηση στο Instagram.

Οι δυο τους είχαν κατά νου όμορφα σχέδια για τη στιγμή που θα αντάμωναν οι δρόμοι τους, ωστόσο, η δυσάρεστη επικαιρότητα τα ανέβαλε και έτσι απλώς φαίνεται πως θα δουλέψουν μαζί για ένα σύντομο διάστημα στο εστιατόριο που διατηρεί ο Τζιοβάνι στη Ρόδο.

«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι΄αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι, η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες.

Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες. Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι!» αναφέρει στην επίσημη σελίδα του Sole Giaguaro στο Instagram.

Η ανάρτηση

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024