Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Μακρυπούλια - Τα κρυφά μηνύματα για το χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια – Τα κρυφά μηνύματα για το χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια τις σόου μπιζ έριξε αυτή τη φορά τίτλους τέλους στη σχέση του παρόλο που δημοσιεύματα τους ήθελαν αρκετά φορές στα όρια του χωρισμού

Μετά από 12 χρόνια σχέδης η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστές ποιρείες.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια τις σόου μπιζ έριξε αυτή τη φορά τίτλους τέλους στη σχέση του παρόλο που δημοσιεύματα τους ήθελαν αρκετά φορές στα όρια του χωρισμού.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας.

«Παλέψαμε και οι δύο»

Η ίδια η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ωστόσο αρκετές φορές «προδώσει» προβλήματα στην συμβίωση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννης, χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιόδους.

«Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε), αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ΄εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους. Παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ» ανέφερε η παρουσιάστρια σε ανυποψίαστο χρόνο.

Η Μακρυπούλια είχε εξομολογηθεί και τον τρόπο που προσπαθεί από κοινού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να αντιμετωπίσουν τις τριβές ση σχέση τους.

«Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Αγχώνεται. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε.Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του» είχε πει η ίδια.

«Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν το καταλαβαίνει», είχε προσθέσει η Μακρυπούλια.

Χωρισμός και μετά… διακοπές

Την ώρα, λοιπόν, που οι φήμες για την προσωπική της ζωή έδιναν και έπαιρναν,  η Ζέτα Μακρυπούλια συνέχιζε να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Σαμοθράκη.

Μάλιστα έκανε και την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram μετά την είδηση ότι είναι και πάλι single.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μαγιό, στις οποίες χαμογελά και μιλάει για τη σπουδαιότητα της φύσης, γράφοντας: «Σαν τη φύση δεν έχει».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024