Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πάλεψε η Σάκκαρη αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του Rogers Cup (1-2)

Το πάλεψε η Σάκκαρη αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του Rogers Cup (1-2)

Την ήττα με 2-1 σετ από την Βικτόρια Αζαρένκα γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία λύγισε στο tierbreak του 3ου σετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Rogers Cup

Το πάλεψε η Μαρία Σάκκαρη αλλά τελικά μετά από υπερπροσπάθεια ηττήθηκε από την πολύπειρη Βικτόρια Αζαρένκα με 2-1 σετ(4-6, 6-4, 6-7) και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Rogers Cup.

Το πρώτο σετ άρχισε με τις δύο τενίστριες να κρατούν το σερβίς του στα τέσσερα πρώτα γκέιμ, πριν έρθει η Αζερένκα για να κάνει το μπρέικ και το 2-3. Η απάντηση της Σάκκαρη όμως ήταν άμεση και το 3-3 ήρθε πολύ γρήγορα. Ξανά όμως η Λευκορωσίδα με δύο απανωτά γκέιμ έκανε το 3-5. Η Ελληνίδα τενίστρια απάντησε για το 4-5, όμως η αντίπαλος της ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το 4-6 και το 0-1 στα σετ.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο δεύτερο σετ, κάνοντας το μπρέικ και το 2-0, όμως η Αζαρένκα δεν έχασε τη συγκέντρωση της και ισοφάρισε αμέσως. Η συνέχεια όμως ήταν εξαιρετική για την Ελληνίδα τενίστρια που έφτασε στο 2-5, για να επικρατήσει τελικά με 6-3 και να ισοφαρίσει σε 1-1, με τα πάντα να κρίνονται στο τελευταίο σετ.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε ιδανικά για την Ελληνίδα, η οποία κάνοντας break με το καλημέρα, πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του ματς. Μάλιστα, η Σάκκαρη υπερασπιζόμενη το σερβίς της ήταν μπροστά σε ένα σημείο με 3-1 στα γκέιμ. Εκεί όμως ξύπνησε η Λευκορωσίδα η οποία έκανε break με την σειρά της και πέρασε μπροστά με 5-4. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο tiebreak, όπου η Αζαρένκα ήταν καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη, κάτι που στο τέλος της έδωσε την νίκη και την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024