Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυνατό τεστ για Παναθηναϊκό με ΑΠΟΕΛ και… κόσμο

Δυνατό τεστ για Παναθηναϊκό με ΑΠΟΕΛ και… κόσμο

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΑΠΟΕΛ στη Λεωφόρο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και το γήπεδο του Παναθηναϊκού με κόσμο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00) τον ΑΠΟΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για τον κόσμο μετά από 1.192 μέρες.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι λίγα 24ωρα πριν το σπουδαίο ματς με τη Μίλαν, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για τον κόσμο μετά από 1.192 μέρες.

Όσον αφορά τους πράσινους, το αποψινό φιλικό είναι κομβικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, καθώς καλούνται να δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει και της επίσημης έναρξης του πρωταθλήματος που τυπικά ξεκινάει στις 21/8.

Ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στη χθεσινή προπόνηση και απέκλεισε για προληπτικούς λόγους τους Μακέντα και Ιωαννίδη, παρότι συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Διούδη στο τέρμα και τετράδα στην άμυνα τους Κώτσιρα, Βέλεθ, Σιδερά και Χουάνκαρ.

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό και Καρλίτος.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» αποτελούν: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Σιδεράς, Σάρλια, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής και Αθανασακόπουλος. Εκτός παραμένουν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης και Πούγγουρας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024