Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζέιμς Καφετζής - Η τρυφερή ανάρτηση του Survivor για τα γενέθλια της μαμάς του

Τζέιμς Καφετζής – Η τρυφερή ανάρτηση του Survivor για τα γενέθλια της μαμάς του

Τι έγραψε o πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για τη γυναίκα της ζωής του;

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό Survivor. Μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι και την επιστροφή του στη Ρόδο έχει γίνει δέκτης άπειρων μηνυμάτων αγάπης. Μάλιστα, ο λογαριασμός του στο Instagram έφτασε τους 109 χιλιάδες ακολούθους, οι οποίοι και περιμένουν την κάθε του ανάρτηση.

Ανάμεσα στα διάφορα ποστ που κάνει στο προφίλ του, λοιπόν, ο Τζέιμς έκανε ένα story για να ευχηθεί στη μαμά του για τα γενέθλιά της. Αυτό περιλάμβανε το πατροπαράδοτο «Happy Birthday» αλλά και τη φωτογραφία της υπέροχης τούρτας.

Δείτε το παρακάτω:

Ο 24χρονος τρολάρει τον Τριαντάφυλλο και αυτός είναι ο λόγος:

Την ίδια ώρα, ο νεαρός τρολάρει τον Τριαντάφυλλο. Οι δυο τους μπορεί να είχαν πολλές διαφωνίες κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο ριάλιτι, όμως μετά το τέλος αυτού, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους και να κρατήσουν μόνο τα καλά. Έτσι, λοιπόν, ένα μήνα μετά τον τελικό επιβίωσης, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν. Ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφτηκε την πατρίδα του, την Ρόδο, εν μέσω του καλοκαιριού, μέρος όπου μένει μόνιμα ο Τζέιμς Καφετζής.

Οι πρώην Survivors ήρθαν σε επαφή και αποφάσισαν να γευματίσουν μαζί σε ένα από τα εστιατόρια του γειτονικού νησιού, της Σύμης. Τη μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο 24χρονος, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το γεύμα τους. Όπως θα δείτε, το μενού περιλάμβανε ψαρικά. Ο διοργανωτής boat party δε δίστασε, μάλιστα, να τρολάρει τον τραγουδιστή, σημειώνοντας: «Στον αφρό τον έχω».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024