Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον τέταρτο κύκλο του GNTM. Οι προετοιμασίες της παραγωγής τρέχουν, τα γυρίσματα συνεχίζονται και τα μοντέλα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διακριθούν στον διαγωνισμό.
Τη νέα σεζόν θα δούμε πολλές αλλαγές.
Οι παίκτες βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι της παραγωγής και τα spoilers φουντώνουν. Θυμίσουμε ότι στον νέο κύκλο δεν θα βρίσκεται, μετά από χρόνια παρουσίας, η Βίκυ Καγιά και τη θέση της θα πάρει το διεθνές μοντέλο, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Την ίδια ώρα, έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να απεικονίζονται οι διαγωνιζόμενοι που έχουν επιλεγεί για να συμμετέχουν στο φετινό ριάλιτι. Το αν όντως είναι αυτά τα νέα πρόσωπα θα το δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας. Μέχρι τότε υπομονή.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!