Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η 9η Ταξιαρχία ΠΖ δίνει το παράδειγμα

Η 9η Ταξιαρχία ΠΖ δίνει το παράδειγμα

Όπως σχεδόν σε κάθε περιφερειακό και όχι μόνο δήμο της χώρας οι ανάγκες στήριξης ευπαθών ομάδων πληθυσμού είναι μεγάλες. Στην Καστοριά η 9η Ταξιαρχία πεζικού προσέφερε τρόφιμα σε μεγάλες ποσότητες στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Μία σημαντική κίνηση προσφοράς προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς πραγματοποιήθηκε από την 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού. Πρόκειται για διάθεση ποσότητας τροφίμων για τις ανάγκες της δημοτικής δομής, που εξυπηρετεί εκατοντάδες συνδημότες μας.

Η παράδοση έγινε, από τον Διοικητή της Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Γκόνη, ο οποίος συνοδεύονταν από τον Διοικητή του 15ου Συντάγματος Πεζικού, Σχη (ΠΖ), κ. Ιωάννη Σμαλιό, στην έδρα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, όπου ήταν παρόντες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Δοκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντονισμού Κοινοτήτων, Άκης Λιάμης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας, Καθημερινότητας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Στέλιος Φουλιράς.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Πέτρος Δοκόπουλος εξέφρασε “θερμότατες ευχαριστίες προς τον κ. Ταξίαρχο, τονίζοντας πως ο Ελληνικός Στρατός αποτελεί έναν ισχυρό πυλώνα ασφάλειας στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, δείχνοντας παράλληλα και για μία ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και την πολύτιμη και σημαντική συνεισφορά του στην κοινωνία”.

Σε μια χώρα που στηρίζεται στην αλληλεγγύη μεταξύ θεσμών, κατοίκων, οργανισμών και φορέων ως τον βασικό πυλώνα επιβίωσης, δεδομένης της πολυετούς οικονομικής κρίσης, της υγειονομικής κρίσης και πλέον της περιβαλλοντικής, κινήσεις όπως της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού δημιουργούν την πεποίθηση «πως τελικά στα δύσκολα κάποιος θα βοηθήσει».

Κατά καιρούς έχουμε αναδείξει την αναγκαιότητα στήριξης των κοινωνικών δομών των δήμων, αφού παρατηρείται αύξηση των οικογενειών και φυσικών προσώπων που χρειάζονται στήριξη τουλάχιστον στα βασικά είδη για την επιβίωση τους.

Πολλοί δήμοι ζητούν φανερά και επίσημα από δημότες και φορείς να τους ενισχύσουν για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, πολλοί δημοτικοί εκπρόσωποι και δήμαρχοι, μας είχαν πει πως σε πάρα πολλά σπίτια τα ψυγεία ήταν άδεια και τα ράφια χωρίς ούτε ένα τρόφιμο.

Χωρίς τις διανομές των δήμων χιλιάδες κόσμου κυριολεκτικά δεν θα είχε να τραφεί. Κάθε προσφορά μετράει λοιπόν και αν λειτουργήσουμε ο «ένας για τον άλλον» ίσως τότε αλλάξουν οι συνθήκες για όλους μας.

Διότι ποτέ δεν ξέρεις αν στη θέση του ανθρώπου που πεινάει σήμερα δεν είσαι εσύ αύριο. Συγχαρητήρια στην 9η Ταξιαρχία μας και σε κάθε άτομο, ομάδα, φορέα, οργανισμό που προσφέρει εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024