Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούρκος σχεδιαστής μόδας κάνει δωρεά στους έλληνες πυρόπληκτους και «τρολάρει» τον Ερντογάν

Τούρκος σχεδιαστής μόδας κάνει δωρεά στους έλληνες πυρόπληκτους και «τρολάρει» τον Ερντογάν

Μ’ ανάρτησή τους τα κοινωνικά δίκτυα, ο Σανσάλ, που αποτελεί «κόκκινο» πανί για τον Ερντογάν, ανακοινώνει δωρεά 20.000 ευρώ για την υποστήριξη των πυρόπληκτων στην Ελλάδα

Ο γνωστός αντικαθεστωτικός τούρκος σχεδιαστής μόδας Μπαρμπαρός Σανσάλ τάχθηκε για μια ακόμη φορά κατά του Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώνοντας δωρεά για την υποστήριξη των πυρόπληκτών στην Ελλάδα.

Την ώρα που δεκάδες πυρκαγιές συνεχίζουν να μαίνονται σε όλη την Τουρκία ο Σανσάλ, που ζει αυτοεξόριστος στην Κύπρο, σκέφτεται τους πληγέντες στην Ελλάδα.

Μ’ ανάρτησή τους τα κοινωνικά δίκτυα, ο Σανσάλ, που αποτελεί «κόκκινο» πανί για τον Ερντογάν, ανακοινώνει δωρεά 20.000 ευρώ για την υποστήριξη των πυρόπληκτων στην Ελλάδα, ζητώντας από συμπατριώτες του να πράξουν το ίδιο. «Καθώς η Τουρκία είναι πολύ πλούσια και ισχυρή, λόγω των πυρκαγιών αποφάσισα να δωρίσω σε οργανώσεις της Ελλάδας 20.000 ευρώ. Βάλτε και εσείς το χέρι στην τσέπη σας» έγραψε συγκεκριμένα, με δεκάδες θετικά και αρνητικά σχόλια να ακολουθούν την ανάρτησή του.

Εξαιτίας της ακτιβιστικής του δράσης ο Μπαρμπαρός Σανσάλ έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση Ερντογάν, που τον έχει καταχωρήσει στη λίστα των «ανεπιθύμητων». Ο Τούρκος σχεδιαστής υψηλής ραπτικής έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο, όπου συνεχίζει να βάλλει κατά του Τούρκου προέδρου με παρεμβάσεις του στα κοινωνικά δίκτυα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024