Εγκατέλειψε η Μπούζκοβα, στον δεύτερο γύρο η Σάκκαρη
Η Μαρί Μπούζκοβα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παίρνει την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντρεαλ.
Την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντρεαλ πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη.
Η αντίπαλος της Μαρί Μπούζκοβα εγκατέλειψε κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ, λόγω των καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια να πάρει την νίκη.
Κατά την διάρκεια του πρώτου σετ, και όταν το σκορ ήταν 5-4 υπέρ της Σάκκαρη, μπήκε στο κορτ το ιατρικό τιμ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην Τσέχα τενίστρια, καθώς δεν ένιωθε άνετα στη ζέστη.
Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Σάκκαρη είχε τον έλεγχο από την αρχή της αναμέτρησης και κατέκτησε με 6-4 το πρώτο σετ. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο δεύτερο σετ, φτάνοντας στο 3-1. Κάπου εκεί, η Μπούζκοβα έκανε γνωστή την απόσυρση της και πανηγύρισε την πρώτη ever νίκη της, στο main draw του Καναδικού event.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι για την 34η αγωνιστική Premier League.
Ο Αστέρας ξύπνησε μετά το γκολ του Παναιτωλικού και πέτυχε νίκη-σωτηρίας. Έχασε ευκαιρίες είχε και δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Ρόσα! Ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.