
Διαψεύδει την παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
«Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν» αναφέρει σε αυστηρή ανακοίνωση ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος
Με αυστηρή ανακοίνωση ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος διαψεύδει τα περί παραίτησης του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, ζητώντας από όλους να είναι προσεκτικοί αυτές τις κρίσιμες ώρες.
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων» τονίζει ο υπουργός Άμυνας.
Η δήλωση του υπουργού
Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ περί παραιτήσεως του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού:
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης σε κάθε εθνική δοκιμασία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Προσωπικού, το οποίο εξασφαλίζει την ύψιστη επιχειρησιακή και λειτουργική επάρκεια των μέσων.
Καλούμε λοιπόν όλους σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, να είναι προσεκτικοί και να μην αναφέρονται ακόμη και με επίσημες ανακοινώσεις, σε παραιτήσεις που δεν ισχύουν».
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού: «Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»
«Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα» προστίθεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα


