Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η ηρωίδα εθελόντρια δασοπυροσβέστριας - «Συγγνώμη στους γονείς του Βασίλη που χάθηκε»

Συγκλονίζει η ηρωίδα εθελόντρια δασοπυροσβέστριας – «Συγγνώμη στους γονείς του Βασίλη που χάθηκε»

«Θέλω να πω ένα τεράστιο λυπάμαι και ένα τεράστιο συγγνώμη στους γονείς του δικού μας Βασίλη που χάθηκε στη μάχη και σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που με βοήθησαν κι εμένα να γυρίσω στο σπίτι μου σώα» είπε η Κατερίνα Ιωαννίδου.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου, η εποχική πυροσβέστης που έγινε γνωστή από τις φωτογραφίες της στη μάχη με τις φλόγες, συγκινεί με το «αντίο» στον εθελοντή Βασίλη Φιλώρα o οποίος έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Μεγαλείο ψυχής επέδειξε η Κατερίνα Ιωαννίδου, η εποχική πυροσβέστης που έγινε γνωστή από τις φωτογραφίες της στα μέτωπα της φωτιάς τόσο φέτος όσο και τα προηγούμενα χρόνια στην Αττική, καθώς σε δηλώσεις της σήμερα, Δευτέρα, δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη για τον θάνατο του Βασίλη Φιλώρα, του εθελοντή πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία την περασμένη Παρασκευή.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο λυπάμαι και ένα τεράστιο συγγνώμη στους γονείς του δικού μας Βασίλη που χάθηκε στη μάχη και σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που με βοήθησαν κι εμένα να γυρίσω στο σπίτι μου σώα» είπε χαρακτηριστικά η εποχική πυροσβέστης στον ΑΝΤ1.

Η ίδια έστειλε, επίσης, το μήνυμα ότι «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι» και γι’ αυτό κάλεσε «να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα πολιτικά, τα κόμματα, ποιος έκανε, ποιος δεν έκανε τι».

«Σε τέτοιες καταστάσεις που βρίσκεται η χώρα, όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι, έστω να δώσουμε ένα μπουκάλι νερό στους πυροσβέστες, που δουλεύουν 60 και 70 ώρες… βρέχαμε την άσφαλτο με τις μάνικες για να δροσίσει και να μπορούν να κάτσουν για λίγη ώρα για να ξεκουραστούν» συμπλήρωσε η Κατερίνα Ιωαννίδου.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024