Ηράκλειο – Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Θωμά, στον δήμο Γόρτυνας
Στην περιοχή παραμένουν και υδροφόρες του οικείου δήμου, ενώ εθελοντές κάτοικοι του Αγίου Θωμά και όμορων οικισμών ενισχύουν από το μεσημέρι τις δυνάμεις πυρόσβεσης και θα παραμείνουν μαζί με τους πυροσβέστες καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στον Άγιο Θωμά Ηρακλείου, στον δήμο Γόρτυνας, η οποία από το μεσημέρι έχει κάψει δεκάδες στρέμματα χορτολιβαδικής, αγροτικής και δασικής έκτασης.
«Σιγά σιγά οι δυνάμεις αποδεσμεύονται» και θα παραμείνουν στην εστία 50 πυροσβέστες, με 16 οχήματα από τα 25, καθώς επίσης τέσσερα πεζοπόρα τμήματα για την πυρόσβεση και την επίβλεψη της φωτιάς στα πιο δύσβατα σημεία, σύμφωνα με ενημέρωση από το συντονιστικό της περιφερειακής διεύθυνσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης.
Δεν απειλούνται σπίτια
Η φωτιά βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή, όμως δεν απειλεί σπίτια.
Επιπροσθέτως, στην περιοχή παραμένουν και υδροφόρες του οικείου δήμου, ενώ εθελοντές κάτοικοι του Αγίου Θωμά και όμορων οικισμών ενισχύουν από το μεσημέρι τις δυνάμεις πυρόσβεσης και θα παραμείνουν μαζί με τους πυροσβέστες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ κάνουν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Μαζί με τους υποψηφίους των ΓΕΛ, οι μαθητές διεκδικούν μία από τις 68.788 διαθέσιμες θέσεις στα πανεπιστήμια της χώρας