Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Ηλεία - Αναζωπύρωση στην περιοχή Βασιλάκι - Κρανίου τόπος η Νεμούτα

Φωτιά στην Ηλεία – Αναζωπύρωση στην περιοχή Βασιλάκι – Κρανίου τόπος η Νεμούτα

Η φωτιά στην Ηλεία ήταν μια από τις πιο δύσκολες που είχε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική τις τελευταίες μέρες. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες της Νεμούτας από ψηλά μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Αναζωπύρωση της φωτιάς στην περιοχή Βασιλάκι προς Ξηρόκαμπο, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, αντιμετωπίζουν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να μην επεκταθεί το πύρινο μέτωπο. Η φωτιά στην Ηλεία, άλλωστε, έχει ξανά και ξανά δώσει αναζωπυρώσεις με τους πυροσβέστες να επιχειρούν άμεσα για να τις αντιμετωπίσουν.

Τέσσερις κοινότητες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Στο μεταξύ, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν, έπειτα από αποφάσεις που υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, οι δημοτικές ενότητες Ολυμπίας, Φολόης, Ωλένης και Πύργου, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, «η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας που εισηγήθηκε η Περιφέρεια, έπειτα από σχετικό αίτημα των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου, αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 4 Αυγούστου».

Κρανίου τόπος η Νεμούτα – Εικόνες από drone

Το βίντεο και οι φωτογραφίες που κατέγραψε το drone του ilialive.gr στην περιοχή του δάσους της Νεμούτας σοκάρει. Η περιοχή που χαρακτηριζόταν από το πυκνό δάσος, τώρα έχει μαύρο χρώμα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024