Νωρίς, σήμερα το μεσημέρι, έφτασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις από την Τσεχία, στη Γορτυνία, με σκοπό τη συνδρομή στην κατάσβεση της φωτιάς.
Όπως τόνισε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, στη χθεσινοβραδινή ενημέρωση, επίγειες δυνάμεις από την Τσεχία θα βοηθήσουν σήμερα στο πύρινο μέτωπο στη Γορτυνία.
Σύμφωνα με το arcadiaportal, οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τους 34 πυροσβέστες με τα 13 οχήματα, φτάνοντας για να συνεισφέρουν, με τη βοήθειά τους να είναι πολύτιμη.
Δείτε φωτογραφίες από το arcadiaportal.gr
«Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Επιτέλους, αχτίδα φωτός. Μπράβο, επιτέλους, αλληλεγγύη. Την περιμέναμε αυτή τη βοήθεια στη Γορτυνία», ακούγεται να λέει μια γυναίκα στο βίντεο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα