Φωκίδα – Συντετριμμένη η οικογένεια του 70χρονου χειριστή που έπεσε στο γκρεμό
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φωκίδας για τον τραγικό θάνατο του 70χρονου χειριστή μπουλντόζας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φωκίδας για τον τραγικό θάνατο του 70χρονου χειριστή μπουλντόζας, ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα.
Ο άτυχος χειριστής, που ήταν κάτοικος της Αμυγδαλιάς Δωρίδας, συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς στην περιοχή, ωστόσο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στον γκρεμό.

Η οικογένεια του 70χρονου πατέρα δύο παιδιών είναι συντετριμμένη για την απώλεια τους, ενώ όλοι στη Φωκίδα μιλούν για έναν άνθρωπο που συνεχώς πρόσφερε όπως μπορούσε στους συνανθρώπους του και αγαπούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του.
«Ήθελε να βοηθήσει. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Δεν μπορούσε να βλέπει τη φωτιά και να μην τρέξει να βοηθήσει, παρά την ηλικία του…», ανέφερε στο LamiaReport ένας από τους κατοίκους της περιοχής.
- Πύργος: Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στον λαιμό και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Λάρισα: Το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο από ψηλά
- «Η Γροιλανδία προτιμά να παραμείνει στη Δανία, παρά να εξαγοραστεί από τις ΗΠΑ», λέει ο πρωθυπουργός του νησιού
- Τουρκία: Μια δικαστής θύμα απόπειρας γυναικοκτονίας μέσα σε δικαστήριο από τον εισαγγελέα πρώην σύζυγό της
- Η Ελληνίδα Katherine Embiricos στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών με ένα πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ
- LIVΕ: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Κωνσταντινίδης: «Οι συγγενείς δεν θα σταθούν πολιτικά δίπλα στη Μαρία» – Άτυπος όρος η μη εμπλοκή των μελών σε κόμματα
- Τριανταφύλλου: Η κυβέρνηση προστάτευε την Intellexa και το αντίστροφο – Οι υποκλοπές λειτούργησαν ως ΣΔΙΤ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)





















![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442