Η πύρινη λαίλαπα που εδώ και μία εβδομάδα έχει προκαλέσει σοκ και μεγάλες καταστροφές στους κατοίκους των κόκκινων περιοχών μοιάζει με εφιάλτη δίχως τέλος.
Μετά τη μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη, ο έλεγχος χάθηκε, καθώς τα πύρινα μέτωπα πολλαπλασιάστηκαν με την περιοχή της Εύβοιας να μένει όλες αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο.
Ανατριχίλα προκαλούν οι αναρτήσεις με τις εικόνες των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι εγκαταλείπουν τα σπίτια και τις περιουσίες τους με τον εφιάλτη της φωτιάς να καραδοκεί.
Η σπαρακτική ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου
Η Σίσσυ Χρηστίδου, όλες αυτές τις μέρες παρακολουθεί και σχολιάζει τα τεκταινόμενα.
Σήμερα, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε τη συγκλονιστική φωτογραφία του φωτογράφου, Γιώργου Μουντάφη.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.