Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στην Εύβοια - Εστάλησαν τέσσερα επιπλέον ασθενοφόρα

Φωτιά στην Εύβοια – Εστάλησαν τέσσερα επιπλέον ασθενοφόρα

Η φωτιά στην Εύβοια μαίνεται με αποτέλεσμα να χρειάζεται ενίσχυση και στις υγειονομικές δυνάμεις.

Η φωτιά στην Εύβοια μαίνεται χωρίς οι πυροσβεστικές δυνάμεις να έχουν καταφέρει να την ελέγξουν, με τους κάτοικους να ζητούν να σταλούν άμεσα ενισχύσεις από αέρος. Οι στιγμές είναι δραματικές, ιδιαίτερα στο Πευκί.

Εκτός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις ενίσχυση χρειάζονται και οι υγειονομικές. Έτσι, έπειτα από επικοινωνία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και υπό το συντονισμό της 5ης ΥΠΕ:

4 επιπλέον ασθενοφόρα, επανδρωμένα με ιατρικό προσωπικό, ενισχύουν την περιοχή της Ιστιαίας στη Β. Εύβοια, τα οποία θα παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες στον Αγιόκαμπο, από όπου μεταφέρονται πολίτες με πλωτά μέσα προς Αιδηψό και όπου αλλού απαιτηθεί.

Το Κέντρο Υγείας Σκιάθου έχει τεθεί σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας, για την περίπτωση που θα μεταφερθούν στη Σκιάθο πολίτες από το λιμάνι του Μαντουδίου.

Το παλαιό Νοσοκομείο Χαλκίδας έχει προετοιμασθεί κατάλληλα και είναι έτοιμο να δεχθεί άμεσα για φιλοξενία 52 πυρόπληκτους πολίτες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (με δυνατότητα αύξησης σε 90).

Το παλαιό Νοσοκομείο Χαλκίδας πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή διαμονή των πυρόπληκτων συμπολιτών μας (Κλίνες, κλιματισμός, φύλαξη, καθαριότητα κλπ).

Τραυματίες από τη φωτιά στην Ηλεία

12 άτομα διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας. Οι 9 αντιμετώπιζαν ήπια αναπνευστικά προβλήματα και οι 3 έφεραν ελαφρά εγκαύματα. Τους παρασχέθηκε η κατάλληλη φροντίδα και αποχώρησαν.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024