Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Αγγελόπουλος - Πέρασε στο νοσοκομείο τον κοροναϊό, μα δεν λέει να εμβολιαστεί

Στάθης Αγγελόπουλος – Πέρασε στο νοσοκομείο τον κοροναϊό, μα δεν λέει να εμβολιαστεί

Εξιτήριο για τον τραγουδιστή που κάποιος κακοπροαίρετος θα αποκαλούσε "ξεροκέφαλο"-Δείτε γιατί

Mετά το εξιτήριο που πήρε την Παρασκευή από το νοσοκομείο, ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Μιλώντας στο reader.gr, ο τραγουδιστής σχολίασε την τωρινή κατάσταση της υγείας του μετά την εμπειρία του στην εντατική αλλά και τι σκοπεύει να κάνει με τον εμβόλιο για τον Covid-19 τώρα που πλέον έχει νοσήσει.

«Μπορώ να δω τα δικά μου πρόσωπα αλλά πρέπει να κρατήσω κάποιες αποστάσεις, βεβαία με τη μάσκα γιατί τώρα βγήκα από την κλινική για να έχω κάποια προστασία.

Εξακολουθώ να παίρνω τα εισπνεόμενα γιατί έχω άσθμα και μου είπαν να προσέχω πολύ με τον καπνό από τις φωτιές που, δυστυχώς, υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και είναι λυπηρό και να μην κουράζομαι πάρα πολύ.

Να μην κάνω ασκήσεις γυμναστικής που να ταλαιπωρούν τον εαυτό μου.

Πάντα σιγά σιγά για να μην κουράζεται ο οργανισμός μου […].

Για τώρα έχω αντισώματα αρκετά. Θα σκεφτώ πάρα πολύ τι πρέπει να κάνω.

Τουλάχιστον για 6 μήνες όσο έχω αντισώματα δεν θα κάνω τίποτα. Για μένα όλοι οι λοιμωξιολόγοι πρέπει να ενημερώνουν τον κόσμο σωστά.

Και το σωστό είναι μια εξέταση αίματος της στιγμής και να παίρνουν απαντήσεις για να κάνουν το εμβόλιο όσοι επιτρέπεται και όσοι θέλουν. Αν έχουν καλύτερη ενημέρωση δεν θα υπάρχει φόβος και τρόμος».

Αντιεμβολιαστές…οικογενειακώς

Υπενθυμίζουμε ότι η μητέρα του τραγουδιστή, Άννα Βασιλείου, είχε μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του γιου της στο MEGA.

«Ο Στάθης κόλλησε κοροναϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία. Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του, οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική.

Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα. Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει» δήλωσε.

Η ίδια συνεχίζοντας προσέθεσε:

«Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κοροναϊό, ο γιος μου πέρασε και η κόρη μου πέρασε. Όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024