Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιονέλ Μέσι - Η μεταγραφή του φέρνει... τα πάνω - κάτω στο ποδόσφαιρο

Λιονέλ Μέσι – Η μεταγραφή του φέρνει… τα πάνω – κάτω στο ποδόσφαιρο

Η πώληση του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι ανοίγει τον δρόμο στον Κουν Αγκουέρο να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να πάει στην Ίντερ

Ο Ρομέλου Λουκάκου τα έχει βρει σε όλα με την Τσέλσι και αναμένεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για να φορέσει ξανά τα μπλε. Ο Βέλγος επιθετικός έχει συμφωνήσει να λαμβάνει 12 εκατομμύρια το χρόνο, ενώ η Ίντερ θα λάβει περίπου 120 εκατ. για την παραχώρησή του στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Αυτή η εξέλιξη ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά στον Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός πήγε στην Μπαρτσελόνα για να αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, αλλά ο αδελφικός του φίλος θα αποχωρήσει με προορισμό κατά πάσα πιθανότητα την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 33χρονος μετακινήθηκε ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι στους Μπλαουγκράνα, αλλά λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίασή του θέλει να φύγει από την ομάδα. Ο Αγκουέρο θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από την διοίκηση του Λαπόρτα, η οποία του υποσχέθηκε ότι ο Μέσι θα συνεχίσει κανονικά στην Μπαρτσελόνα.

Οι δικηγόροι έχουν αρχίσει να ψάχνουν λύση για να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη και αν το καταφέρουν, τότε η Ίντερ θα αποτελέσει τον επόμενο προορισμό του, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024