«Ρε αγόρι μου να σου πω κάτι; Μην ρωτάς μ@λ@κίες» – Πυρόπληκτη «επιτέθηκε» σε ρεπόρτερ του Open
O δημοσιογράφος του Open τη ρώτησε για ποιο λόγο δεν απομακρύνθηκε από τις Αφίδνες, με την αγανακτισμένη κάτοικο να απαντά «ρε αγόρι μου, μη ρωτάς μ@λ@κίες»
Η Αττική φλέγεται για τέταρτη συνεχόμενη μέρα. Η πύρινη λαίλαπα καίει τα πάντα στο πέρασμά της. Οικισμοί εκκενώθηκαν, σπίτια κάηκαν και όλα αυτά μπροστά στα μάτια ανθρώπων που βλέπουν την περιούσια τους να καταστρέφεται εν ριπή οφθαλμού.
Οι πυροσβέστες δίνουν τεράστια μάχη με τις φλόγες, ενώ με τόσα μέτωπα ανοιχτά, 56 σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Χαρδαλιάς στην μεσημεριανή ενημέρωση, είναι λογικό ότι γίνεται ιεράρχηση των αναγκών, βάσει προφανώς της επικινδυνότητας, καθώς και της δύναμης του πυροσβεστικού σώματος.
Το παραπάνω γεγονός, όμως, προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις από πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται. Όπως είναι λογικό η οργή ξεχειλίζει.
«Μη ρωτάς μ@λ@κίες»
Ενδεικτική είναι η αντίδραση μιας κατοίκου των Αφιδνών το βράδυ της Πέμπτης, η οποία ξέσπασε σε δημοσιογράφο του Open, ο οποίος τη ρωτούσε για τη φωτιά.
«Να πάνε όλοι στο δι@ολο» φωνάζει βλέποντας την κάμερα του σταθμού, με τον δημοσιογράφο να την ενημερώνει ότι δεν επιτρέπεται να βρίζει στον τηλεοπτικό αέρα.
«Γιατί δεν πρέπει να βρίσω, γιατί δεν πρέπει να βρίσω, πείτε μου γιατί δεν πρέπει να βρίσω και δεν θα βρίσω» απαντάει η αγανακτισμένη κάτοικος.
«Καιγόμαστε, καήκαμε μάλλον και δεν ήρθε ούτε ένας άνθρωπος, ούτε ένα πυροσβεστικό» συμπλήρωσε. «Ήμουν μέχρι τελευταία στιγμή με τη γεώτρηση, δεν έχω εικόνα τι γίνεται. Οι φλόγες ήταν στα δύο μέτρα, έφυγα τελευταία στιγμή και εγώ και ο γιος μου. Δεν ήλθε κανείς. Κανείς όμως. Να πάνε όλοι στο διάολο. Καήκαμε γ@μω την τρέλα μου» είπε εμφανώς εκνευρισμένη.
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για ποιο λόγο δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, με την αγανακτισμένη κάτοικο να απαντά «ρε αγόρι μου, μη ρωτάς μ@λ@κίες».
Δείτε το στιγμιότυπο:
- Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ – Τι θα αλλάξει στις συναλλαγές
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442