Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη - Χαμός με χιλιάδες νέους σε συναυλία γνωστών τράπερς - Ο ένας πάνω στον άλλον

Αλεξανδρούπολη – Χαμός με χιλιάδες νέους σε συναυλία γνωστών τράπερς – Ο ένας πάνω στον άλλον

Η συντριπτική πλειονότητα του κοινού ήταν αγόρια και κορίτσια κάτω των 20 ετών και όταν οι τράπερς άρχισαν να τραγουδούν ορισμένες από τις γνωστές επιτυχίες τους, εκατοντάδες νέοι σηκώθηκαν όρθιοι και χόρευαν, ο ένας πάνω στον άλλον.

Χαμός έγινε προχθές Πέμπτη το βράδυ σε συναυλία των γνωστών τράπερ LIGHT-HAWK και VLOSPA από τη Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αλτιναλμάζη, που γέμισε από νεαρούς θαυμαστές τους.

Πάνω από 2.000 άτομα

Υπολογίζεται ότι βρέθηκαν πάνω από 2.000 άτομα στο γνωστό θέατρο της Αλεξανδρούπολης, το οποίο νοίκιασε ο δήμος στον διοργανωτή της συναυλίας.

Η συντριπτική πλειονότητα ήταν αγόρια και κορίτσια κάτω των 20 ετών και, παρότι αρχικά ήταν καθιστοί, όταν οι τράπερ άρχισαν να τραγουδούν ορισμένες από τις γνωστές επιτυχίες τους, εκατοντάδες νέοι σηκώθηκαν όρθιοι και χόρευαν.

Εγινε πανζουρλισμός και έφτασαν μπροστά στην εξέδρα όρθιοι, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον.

Πρόστιμο 1.500 ευρώ

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωτογραφίες που ανέβασαν μερικοί από αυτούς στα social media.

Στη συναυλία, πάντως, βρίσκονταν και αστυνομικοί για να ελέγχουν αν τηρούνται τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κοροναϊού και από τη στιγμή που διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν γινόταν, επέβαλαν συνολικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, αυτό ανακοινώθηκε χθες και επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, άσχετα αν αναφέρεται γενικά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ούτε η πόλη όπου επιβλήθηκε η «καμπάνα».

Πρόκειται όμως για τη συναυλία των συγκεκριμένων τράπερ στην Αλεξανδρούπολη.

Κλείσιμο χώρου δεν μπορούσε να επιβληθεί αφού δεν πρόκειται για κατάστημα αλλά ανοιχτό θέατρο του δήμου Αλεξανδρούπολης που το νοίκιασε και από κει και πέρα δεν τον ενδιαφέρει αν τηρηθούν ή όχι τα μέτρα για τον κοροναϊό και ούτε είναι και δική του ευθύνη.

Πρώτη σε κρούσματα

Ολα αυτά σε μια περιοχή που μόνιμα είναι πρώτη σε κρούσματα σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η πλειονότητα των οποίων εντοπίζεται στην Αλεξανδρούπολη.

Κι επίσης, στην Περιφέρεια ΑΜΘ που είναι 3η σε κρούσματα μετάλλαξης Δέλτα στην Ελλάδα μετά το Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη.

Πηγή: evros-news.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024