Μητσοτάκης – Θλίψη για την απώλεια του Κ. Μίχαλου – Άφησε το αποτύπωμά του στο χώρο των επιχειρήσεων
«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων» σημειώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του
Τη θλίψη του για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλουεξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων.
Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:
«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας