Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Τσίπρας - Είμαστε μπροστά στο φαινόμενο μιας ακραίας κλιματικής κρίσης

Αλέξης Τσίπρας – Είμαστε μπροστά στο φαινόμενο μιας ακραίας κλιματικής κρίσης

«Μεταφέρω την έκκλησή τους για πτητικά μέσα που δυστυχώς ακόμη δεν επιχειρούν στην περιοχή», αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Αλέξης Τσίπρας.

Τη συμπαράστασή του σε εθελοντές, πυροσβέστες και πληττόμενους εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του σήμερα στο Κρυονέρι.

«Επισκέφθηκα το Κρυονέρι σε μια δύσκολη στιγμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εθελοντές και πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή. Ολόψυχα κουράγιο στους πολίτες που δοκιμάζονται. Μεταφέρω την έκκλησή τους για πτητικά μέσα που δυστυχώς ακόμη δεν επιχειρούν στην περιοχή», αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οφείλουμε αυτή την ώρα να πούμε τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν είμαστε μπροστά απλά στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, είμαστε μπροστά στο φαινόμενο μιας ακραίας κλιματικής κρίσης. Και αν πριν από τρία χρόνια αιφνιδιαστήκαμε σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία αιφνιδιασμού. Καλό είναι να μην ωραιοποιούμε την κατάσταση, να μην προσπαθούμε φτιασιδώσουμε την εικόνα. Η εικόνα είναι πάρα πολύ αρνητική και οι κρατικοί μηχανισμοί δεν λειτούργησαν υποδειγματικά όπως δεν λειτούργησε και παλαιότερα, διότι οφείλουμε να ανασχεδιάσουμε τον τρόπο λειτουργίας της ώστε να αντιμετωπίσει ένα φαινόμενο το οποίο δυστυχώς από εδώ και στο εξής θα είναι σύνηθες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οταν βρέθηκε στο Κρυονέρι.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024