«Θα καεί ολόκληρη η Αγία Άννα» – Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους
Η μάχη με τις φλόγες μαίνεται για τρίτη συνεχόμενη μέρα, με τους πυροσβέστες να δίνουν υπεράνθρωπη μάχη για να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο
Περισσότεροι από 150 άνθρωποι από Κρύα Βρύση και Αγία Άννα απεγκλωβίστηκαν από την παραλία και με βάρκες και πλωτά του Λιμενικού έφτασαν στο Μαντούδι.
Η μάχη με τις φλόγες μαίνεται για τρίτη συνεχόμενη μέρα, με τους πυροσβέστες να δίνουν υπεράνθρωπη μάχη για να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο.
«Θα καεί ολόκληρη η Αγία Άννα» φωνάζουν οι κάτοικοι.
Τα σημεία ήταν δύσβατα και δεν μπορούσαν να πετάξουν τα πτητικά μέσα, καθώς υπήρχε πρόβλημα ορατότητας.
- Αϊτή: Οι αρχές ανήγγειλαν εκλογές στα τέλη της χρονιάς αν έχει «αποκατασταθεί αποδεκτή ατμόσφαιρα ασφαλείας»
- Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]
- «Με αυτό σκότωσα τον Βίκτορ Χάρα»: Πώς ένα έγκλημα της χούντας του Πινοσέτ στοίχειωσε τη Χιλή για μισό αιώνα
- Η ύβρις του Κρίστοφερ Νόλαν
- Σκύλος και υψηλές θερμοκρασίες: 6+1 ερωτήσεις και οι «καυτές» απαντήσεις τους που οφείλετε να γνωρίζετε
- Οι πρώτες 24 ώρες του Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι: Η φωτογραφία στο άγαλμα του Γουέιντ και οι συναντήσεις με Σπόελστρα, Ράιλι (vid)
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος ΙΑ’)
- Οι πυρκαγιές στην Ευρώπη μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες – Αγώνας δρόμου πριν τον νέο καύσωνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)






























![Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-429-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442